Založ si blog

Patologický klamár hovorcom Nitry

Keby len bežný krčmový sedliacky klamár a smrad žil svoj život a neubližoval totálnymi klamstvami nikomu, nikto by si ho ani nevšimol.

Avšak poplatný klamár ktorý čo vetu to špinavé klamstvo robil najprv skorumpovaného poplatného pseudonovinára pre totálny odpad slovenských médií, takzvaný DENNÍK SME alias SMETI, menom Tomáš Holúbek svojimi totálnymi klamstvami ktoré sú priebežne analizované a žalované ublížil už mnohým ľuďom aj mne, sa dostal na teplé miestečko ako hovorca Bodorovho respektíve najskorumpovanejšieho mesta v Slovenskej republike zvanom Nitra kde sa právo a zákony strácajú ako hmota v čiernej diere.

Tento bývalý pseudonovinár alebo ako by povedal Jožo Ráž, Krysa ktorá ničí perom za pár drobných tajil svoj priateľský vzťah s Máriou Ďurčekovou ktorá bola kvázy „respondentkou“ v jeho totálnych klamstvách. Táto osoba menom Tomáš Holúbek klame priam v každej vete a za tie tony klamstiev si nenesie aktuálne trestnoprávnu ani civilnoprávnu zodpovednosť kedže podľa Slovenskej praxe sa žaluje vydavateľ v tomto prípade Petit Press.

Po svojej AŽ ! ani 2 ročnom pseudonovinárskom zamestnaní pre „lukratívny“ denník My zlatémoravce ako osoba ktorá je odtiaľ a osobne mal vzťah s Máriou Ďurčekovou a stretával sa s protistranou v súkromí a potom sa tváril ako objektívny novinár ktorý píše články, pritom so mnou sa nestretol nikdy ani celkovo s našou stranou a ešte 2 telefónne hovory ktoré bez akéhokoľvek dovolenia nahrával, vymazal a nechal len jeden ktorý ani nechcel sprístupniť súdu v mojej civilej žalobe kde žalujem žumpu Petit Press lebo mu nevyhovuje obsah nahrávky ktorý potvrdzuje to čo tvrdíme s advokátom roky a to že Holúbek UVÁDZAL TOTÁLNE KLAMSTVÁ.

Tento úchyl Holúbek ktorý bez najmenších dôkazov obviní človeka kľudne s toho že ste „masturbovali na verejnosti“ a keď sa ho opýtate na čo len jediný dôkaz a čo len jediné svedectvo tak nepovie absolútne nič, maximálne vytiahne svoju kamarátku Máriu Ďurčekovú ktorá všetko vždy vie Tomáškovi dosvedčiť.Oddýchni si Tomáško“ tak ako mu písala na Facebooku pričom on sa tváril že je „novinár“ vo veciach aj sporu s Ďurčekovou a teda nesmie mať pomer ani vzťah s ani jednou so strán keď písal totálne kritické články proti mojej osobe plné totálnych klamstiev ktorými mi poškodil život.

Posledné približne 4 roky je akýmsi „hovorcom“ najskorumpovanejšieho mesta v Slovenskej republike, v Nitre odkiaľ ušla 1/4 obyvateľstva kvôly enormnej korupcii a bezpráviu a kde už žiaden advokát okrem tých priamo z Nitry nechcú zastupovať ani v civilných ani v trestných veciach. Tak ako povedalo veľa advokátov s ktorými som sa o tom rozprával aj slečna Heráková: „Totálne nekompetentní sudcovia a prokurátori, či už v civilných alebo v trestných veciach a to je celý Nitriansky kraj“ to je aj dôvod prečo v Nitre nikto nechce zastupovať a ja osobne dúfam že moja noha už nikdy nevkročí do Nitrianskeho kraja.

Tento totálny klamár holúbek však klame aj ako hovorca Nitry kde pri oslave Rómskeho vajdu, miestni osadníci porozbíjali celé zariadenie kultúrneho domu v meste Nitra, omočili fasády okolitých domov a Holúbek napísal ako hovnorca Nitry že „si po sebe upratali„. Asi len Klamár Holúbek vie ako sa dá upratať rozbitý nábytok a lustre a ako sa dajú upratať omočené fasády na rodinných domoch, čo ľudia písali v diskusii na Topkách pod článkom kde bolo aj jeho vyjadrenie ako hovorcu Nitry.

Aj by sa dalo skonštatovať že je tragédia keď takýto zmrd a idiot je hovorcom akéhokoľvek mesta alebo obce ale pri Nitre je možné úplne všetko a ak je tam možné to že Nitrianski zločinci v talároch kvázy sudcovia ako Mária Ondrejová a Vladimír Sopúch a čvarga im podobná dokáže odsudzovať ľudí bez najmenších dôkazov pri totálnom porušovaní prezumpcie neviny, keď je v Nitre možné to, že ľudia z času na čas spadnú do jamy v chodníku a dolámu si rebrá a končatiny a súd v Nitre im neprizná odškodné lebo však ako povedala pani sudkyňa „Už ste poznali tú jamu“ a pani skončila ako doživotný invalid – pozn. dá sa to vygoogliť, v meste kde pán Bodor a jeho SBS ovládla aj okresný úrad v Nitre čo povedal prednosta priamo môjmu advokátovi a taktiež to že kvôly Bonulu čo je Bodorova súkromná bezpečnostná služba nedokáže vyhodiť istú ženu ktorá je v jednej z vyšších pozícií aj keď ju ako povedal už dávno chce vyhodiť, v meste kde ľudia po sebe hádžu petardy, kde je podľa štatistík najhoršia úroveň života a najvyššia miera korupcie spolu s jednou s najnižších mier transparentnosti pri obstarávaní, v meste ktoré je prezenciou porušovania základných ľudských práv ako je aj právo na spravodlivý proces a právo na prezumpciu neviny porušovanú sudkyňou Máriou Ondrejovou a Vladimírom Sopúchom a zásad právneho štátu, bodorovskej mafie, bezbrehej korupcie a klientelizmu, porušovania esenciálnych zásad právneho štátu tak v tomto meste to je možné. adba 22.01.2024

Perzekúcia pacientov psychiatrie v Slovenskej republike

26.04.2024

Porušovateľov základných ľudských práv je medzi sudcami v Slovenskej republike viac než veľa, ale tento klamár a praktikant nacizmu viniká svojimi bizarnými tvrdeniami a priam schyzofrenickým prístupom k trestnému právu. Peter Šamko je za to aby znásilnené ženy nemohli ohlásiť znásilnenie v lehote ktorá bola doteraz platná ale aby na to mali o polovicu menej času, je za [...]

Nacistická pseudoveda

29.11.2023

Nacistická pseudoveda zvaná „psychiatria“ sa zneužívala za nacizmu, za komunistického režimu v Československej socialistickej republike a zneužíva sa v Slovenskej republike doteraz. To že sa psychiatria zneužíva v Slovenskej republike na perzekúciu ľudí je jedna vec a to čo je psychiatria ako „veda“ zač je druhá vec. Za celú svoju existenciu tejto pseudovedy, psychiatri [...]

Sudca JUDr. Juraj Kapinaj na základe vlastných klamstiev a výmyslov posiela ľudí do ústavov

11.02.2023

Nieje to ani zďaleka prvý krát čo si tento „sudca“ vymýšľa vlastnú realitu nikdy ničím a nikým nepodloženú a na základe takto vygenerovaného klamstva vydáva rozhodnutia ktoré má vopred pripravené. Mňa nezákonne a nedôvodne poslal do „ochrannej liečby“ bez akéhokoľvek zákonného dôvodu, nikdy mi nebola preukázaná žiadna nebezpečnosť, nikdy mi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

adba

Právo napísať svoj názor nemajú len poplatní novinári ale aj občan z prvej ruky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 17683x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie