Založ si blog

Perzekúcia pacientov psychiatrie v Slovenskej republike

Porušovateľov základných ľudských práv je medzi sudcami v Slovenskej republike viac než veľa, ale tento klamár a praktikant nacizmu viniká svojimi bizarnými tvrdeniami a priam schyzofrenickým prístupom k trestnému právu.

Peter Šamko je za to aby znásilnené ženy nemohli ohlásiť znásilnenie v lehote ktorá bola doteraz platná ale aby na to mali o polovicu menej času, je za to aby sa radikálne znížili tresty za závažnú korupčnú trestnú činnosť, čo mu evidentne osobne vyhovuje, je za to že keď Vám niekto vykradne byt dostane maximálne finančný trest a rozkrádanie štátu sa bude riešiť ako najľahší prečin,

na druhej strane však chce aby partikulárna sociálna skupina obyvateľstva a to ľudia ktorým bola kedykoľvek v živote diagnostikovaná akákoľvek psychiatrická porucha, boli ostrakizovaní a perzekvovaní ešte viac ako už sú v Slovenskej republike a to sme už teraz ostrakizovaní v extrémnej miere, kde sa preukázateľne perzekvuje partikulárna skupina obyvateľstva – ľudia s diagnostikovanou jednou alebo viacerými psychickými poruchami, kde chce aby v ochranných liečeniach kde ľudia končia bez akéhokoľvek relevantného dôvodu a v konaniach o ochrannom liečení je brutálne porušovaná prezumpcia neviny kde stačí že bolo človeku s psychiatrickou poruchou vznesené akékoľvek obvinenie za prečin ktorý kľudne nikdy nemusel spáchať a vo veľa prípadoch vrátene môjho nenapĺňal ani len podstatu akéhokoľvek trestného činu, pričom príslušníci policajného zboru vznášajú obvinenia niekedy tak absurdné, bizarné a ničím nepodložené že je totálnym porušením základných ľudských práv aby takéto absurné a ničím nepodložené obvinenie spísané akým koľvek policajtom bolo dôvodom na uloženie ochranného liečenia kde ľudia ktorí neboli uznaní vinnými ani len zo spáchania priestupku sú niekoľko rokov v ochrannej liečbe len za vznesené obvinenie bez preukázania akejkoľvek viny.

Tejto osobe nielen že neprekáža že ľudia končia v ochranných psychiatrických liečeniach bez jediného relevantného dôvodu, kde ešte aj samotní psychiatri vo svojich posudkoch píšu že ochranné liečenie je možné uložiť len v prípade preukázania viny, čo Slovenskí sudcovia prakticky nikdy nerobia, ale chce dokonca aby ľudia ktorí sú v takejto protiprávnej ochrannej liečbe boli podrobení probácií a dokonca písal že by mali nosiť sledovacie náramky ako ľudia ktorý sú v treste odňatia slobody, pozastavoval sa nad tým že psychiater v ochrannej liečebe ambulantnou formou ani nevie kde sa pacient nachádza, ako keby to bolo nevyhnutné !!

Každý jeden človek má právo na osobnú slobodu a nikdy to tak nebolo v žiadnom štáte v Európe aby človek ktorý je v ochrannej liečbe ambulatnou formou musel byť geolokačne sledovaný psychiatrom.

Toto by bolo brutálnym porušením základných ľudských práv a slobôd ako je právo na osobnú slobodu, právo na telesnú integritu, právo na súkromie a ďalšie.

Petrovi Šamkovi sa však páči porušovanie základných ľudských práv a jeho sadistické a neonacistické myšlienkové pochody si môže v súčastnosti uplatňovať ako sudca na Krajskom súde v Bratislave, kde už podobní praktikanti otvoreného nacizmu sú ako napríklad sudkyňa Meszárosová, Veselovská a Šimková ktoré brutálnym spôsobom porušili prezumpciu neviny v mojom prípade.

Je okrem toho absolútne disproporčné aby človek ktorý je v ambulatnej ochrannej liečbe v ktorej je preto že nieje v ústavnej, bolo zasahované do jeho súkromia a osobnej integrity čo poškodzuje a narušuje psychickú integritu človeka a nemá za výsledok jeho „vyliečenie“ ale opačne, takéto zasahovanie do základných ľudských práv a extrémne obmedzovanie by spôsobovalo traumu, nenávisť ku štátu alebo spoločnosti ktorá mu spôsobila toto neprimerané obmedzovanie a malo by to presne opačný efekt aký je žiadaný a potrebný.

Uloženie dohľadu probačným a mediačným úradníkom musí byť vždy posudzované vysoko individuálne a to na základe rôznych parametrov a nie a priori každému kto je v ochranom liečení či už je tam za nikdy nepreukázaný prečin ktorý nikdy nespáchal a ktorý ani nenapĺňa znaky trestného činu ale maximálne priestupku a vo viacerých prípadoch ktoré poznám ani len priestupku alebo či je človek v OL skutočne za niečo čo spáchal a je si toho vedomý.

Je absolútne disproporčné aby bol človek ktorý mal nejaký slovný konflikt so susedom, niekoľko rokov v ochrannej liečbe ambulatnou formou a 5 rokov nosil monitorovací náramok a psychiater sledoval jeho polohu, a pacient musel hlásiť každé vzdialenie z miesta bydliska ako je to v tejto novele trestného zákona probačnému úradníkovi.

Je to otvorené porušovanie esenciálnych ľudských práv.

Ostrakizácia ľudí ktorý sú psychiatrickí pacienti dosiahol level otvorenej genocídy a nacizmu a tu už by mal byť príslušný medzinárodný trestný tribunál v Haagu na zvrátenie týchto nechutných zmien v trestnom zákone.

Ďalším krokom už by bolo nariaďovanie eutanázií pre ľudí v ochrannom liečení, kde by súd musel zo zákona nariadiť popravu osoby ktorá je v ochrannom liečení.

To že sudcovia v Slovenskej republike nariaďujú ochranné liečenia ľuďom bez akéhokoľvek právneho dôvodu akým je preukázanie spáchania trestného činu, ktorý navyše musí byť podľa Euróspkeho súdu pre ľudský práva násilného charakteru a musí hroziť bezprostredné nebezpečenstvo aby mohlo byť uložené, tak v Slovenskej republike sú ochranné liečenia ústavnou formou ukladané len za vznesenie obvinenia bez preukázania spáchania akéhokoľvek trestného činu bez rozsudku že je človek vinný, a za obvinenia ako je prečin ohovárania, nezaplatenie dlžnej sumy, a za iné pri ktorých je absurdné aby sa ukladalo ochranné liečenie.

Sudcovia v Slovenskej republike ani nijako nepreukazujú to či je človek o ktorom je konané nejako nebezpečný, tak ako to predpokladá Európsky súd pre ľudské práva, ale stačí im vyjadrenie v akomkoľvek posudku akéhokoľvek psychiatra že „potenciálne môže byť nebezpečný“ , pričom „potenciálne nebezpečný“ môže byť každý jeden človek vrátane starcov, žien a detí. V právnom štáte sa to či je alebo nieje človek priamo nebezpečný preukazuje priamimi dôkazmi ako je napríklad video že človek o ktorom je konané niekoho priamo fyzicky atakuje na ulici, že niekoho zbil a podobne.

Ale v štáte Slovenská republika na označenie človeka ako „nebezpečného“ stačí jediná veta v psychiatrickom posudku a to že „teoreticky môže byť potenciálne nebezpečná“. Takto sudcovia v Slovenskej republike obchádzajú zákon a brutálne porušujú základné ľudské práva na osobnú slobodu a spravodlivý súdny proces.

Aj na vyjadreniach politikov v Slovenskej republike je jasne vidno že ostrakizujú ľudí ktorí boli alebo sú psychiatrickými pacientmi, Robert Fico opakovane vykrikoval na Igora Matoviča že je psychiatrický pacient, že bol liečení na psychiatrii a používal to ako zbraň proti nemu, rovnako sa to používa proti akejkoľvek osobe v Slovenskej republike.

V prostredí Slovenskej spoločnosti je veľmi jednoduché poškodiť človeka tým že o ňom druhí občania vedia že je bol alebo je psychiatrický pacient respektíve že mal niečo spoločné s psychiatriou. V čase keď každý vyspelý štát ide cestou destigmatizácie a deinštitunalizácie psychiatrie, Slovenská republika ide presne opačným smerom, smerom ku otvorenej perzekúcií priam genocíde psychiatrických pacientov.

Genocída je aj uvedenie skupiny osôb do takých životných situácií že nemôžu normálne žiť a fungovať.

Ja ako psychiatrický pacient ktorý som už 7 rokov v psychiatrickom ochrannom liečení ambulantnou formou, pričom okresný súd Bratislava 3 odignoroval všetky moje návrhy na prepustenie z uvedeného ochrannéh liečenia tak ako odignoroval opakované návrhy môjho psychiatra na prepustenie z ochranného liečenia, som živým dôkazom o tom že ľudia ktorí mali alebo majú čokoľvek spoločné s psychiatriou v Slovenskej republike z pozície pacienta, už nemajú právo na normálny život v Slovenskej republike.

adba 26.04.2024

Patologický klamár hovorcom Nitry

22.01.2024

Keby len bežný krčmový sedliacky klamár a smrad žil svoj život a neubližoval totálnymi klamstvami nikomu, nikto by si ho ani nevšimol. Avšak poplatný klamár ktorý čo vetu to špinavé klamstvo robil najprv skorumpovaného poplatného pseudonovinára pre totálny odpad slovenských médií, takzvaný DENNÍK SME alias SMETI, menom Tomáš Holúbek svojimi totálnymi klamstvami [...]

Nacistická pseudoveda

29.11.2023

Nacistická pseudoveda zvaná „psychiatria“ sa zneužívala za nacizmu, za komunistického režimu v Československej socialistickej republike a zneužíva sa v Slovenskej republike doteraz. To že sa psychiatria zneužíva v Slovenskej republike na perzekúciu ľudí je jedna vec a to čo je psychiatria ako „veda“ zač je druhá vec. Za celú svoju existenciu tejto pseudovedy, psychiatri [...]

Sudca JUDr. Juraj Kapinaj na základe vlastných klamstiev a výmyslov posiela ľudí do ústavov

11.02.2023

Nieje to ani zďaleka prvý krát čo si tento „sudca“ vymýšľa vlastnú realitu nikdy ničím a nikým nepodloženú a na základe takto vygenerovaného klamstva vydáva rozhodnutia ktoré má vopred pripravené. Mňa nezákonne a nedôvodne poslal do „ochrannej liečby“ bez akéhokoľvek zákonného dôvodu, nikdy mi nebola preukázaná žiadna nebezpečnosť, nikdy mi [...]

Hlinkova garda, Hlinkova mládež

Na jarmoku predával drevené srdcia s heslami Hlinkovej gardy. Muža obžalovali z extrémizmu

06.05.2024 15:25

Obvinený navyše na facebooku šíril rôzne extrémistické materiály obsahujúce heslá potláčajúce ľudské práva a slobody.

pas, cestovanie, cestovný pas, slovensko, slovený pas, peniaze, turistika, dovolenka, zahraničie, passport,

Žiadali ste o pas? Štát vám ho nedodá ani do 30 dní. Odporúča cestovať na občiansky preukaz

06.05.2024 15:00

Ministerstvo vnútra po nápore žiadostí zo začiatku roka stále nedokáže vo všetkých prípadoch dodržať lehotu.

Strážske, búrka

Na západnom a strednom Slovensku treba v pondelok poobede počítať s búrkami

06.05.2024 14:45

Meteorológovia varujú, že búrky môže sprevádzať prudký lejak s intenzitou 20 až 30 milimetrov za polhodinu.

Francúzsko Čína Prezident Návšteva Si Ťin-pching

EÚ sa spolieha na Čínu, Si Ťin-pchingovi dohováral Macron aj Leyenová. Zatlačí Peking na Putina?

06.05.2024 14:25, aktualizované: 14:43

Von der Leyenová povedala, že EÚ ráta s tým, že Čína zatlačí na Rusko, aby ukončilo vojnu na Ukrajine.

adba

Právo napísať svoj názor nemajú len poplatní novinári ale aj občan z prvej ruky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 17764x
Priemerná čítanosť článkov: 3553x

Autor blogu

Kategórie