Založ si blog

Nacistická pseudoveda

Nacistická pseudoveda zvaná „psychiatria“ sa zneužívala za nacizmu, za komunistického režimu v Československej socialistickej republike a zneužíva sa v Slovenskej republike doteraz.

To že sa psychiatria zneužíva v Slovenskej republike na perzekúciu ľudí je jedna vec a to čo je psychiatria ako „veda“ zač je druhá vec.

Za celú svoju existenciu tejto pseudovedy, psychiatri vlastne len vymýšľajú stále nové a nové „poruchy“ nesprávne v populácií nazývané „diagnózy“ – avšak psychiatria žiadne diagnózy nemá, vždy sa to v psychiatrii nazýva iba poruchy kedže na diagnózu sú potrebné dôkazy o jej existencii a na „poruchu“ netreba žiadne dôkazy, stačí len domnienka akéhosi psychiatra.

Kauzy o tom ako syn psychiatra vypovedal verejne o tom ako jeho otec psychiater vymyslel novú „diagnózu“ tak že sedel na záchode a potom zavolal svojim kolegom psychiatrom s ktorými sa stretol aby zapísali novú „diagnózu“ jasne vypovedá o tom že psychiatria je pseudoveda.

Pobyt na psychiatrii: Na psychiatrii som bol takže môžem povedať ako to tam bolo. Malo to byť len ambulantné vyšetrenie. Avšak z chodby som bol nalanárený a zatiahnutý do remeňov a napichaný injekciami bez toho aby som akokoľvek robil niečo nevhodné, len som čakal na chodbe čoho svedkom bol môj otec a dôkazom prípadne kamerový systém ktorý tam bol. Psychiatri ma oklamali s tým že idem hore , keď som sa ich pýtal že prečo tam ideme tak odpoveď bola že tam je to vyšetrenie. Násilie na „pacientovi“ od začiatku pobytu. „Ošetrovatelia“ na psychiatrickej klinike v Nitre ma len schytili za ruky, dali ma do miestnosti s remeňmi a dali ma okamžite do remeňov a hneď začali pichať do môjho tela aj injekcie.

Za celý čas od začiatku, po tento moment som nejavil ani len náznak akejkoľvek agresivity ani som dokonca nijako hlasno neprotestoval.

To však pre nich nieje dôležité. Dôležité je nadopovať bezbranného človeka psychofarmakami aby si od poisťovní mohli účtovať preplácanie, čiže zisky.

Na psychiatrickej klinike v nitre, na „akútnom oddelení“ ak telefonujete s príbuznými tak ošetrovatelia odpočuvajú vaše hovory tak že pri Vás stoja a keď len náznakom poviete že je Vám na tej psychiatrii zle a chcete ísť domov, tak to ošetrovatelia berú tak osobne že sa potom začali sťažovať na moje správanie psychiatrom aj keď nikdy nevedeli povedať v čom toto správanie spočívalo. Nechápal som prečo ma psychiater Kuzma nechce pustit na priepustku, povedal len že bolo tam zlé správanie. Až neskôr mi vysvetlil jeden ošetrovateľ s maďarským prízvukom, že: „Keď sa budeš sťažovať ty na nás, tak my sa budeme sťazovať na teba.“

Čiže už len samotné vyjadrenie toho že je mi zle na uvedenom psychiatrickom oddelení, zavretý medzi tyrkisovými stenami kde na ploche cca 100 m2 bolo minimálne 40 ľudí, kde ma dopovali „liekmi“ 4 krát denne, kde im vadilo na človeku prakticky všetko a potom to označovali najrôznejšími „diagnózami“, to že prvých 6 dní sa ani nedalo ísť von – čo je rozdiel oproti väzaniu, kde aj človek čo je odsúdený má právo každý jeden deň byť minimálne 1 hodinu denne vonku na čerstvom vzduchu. Na psychiatrii sú však ľudské práva porušované niekedy až brutálnym spôsobom.

Ak teda človeku vadí že je zavretý prvé dni nonstop na uzatvorenom oddelení, ošetrovatelia vás obchytávajú a chytajú rukami pri každej príležitosti, ste napichávaný injekciami s látkami ktorých názvy nepoznáte, ste dehonestovaní ošetrovateľmi, z jedla ktoré tam nosia máte zdravotné problémy – na psychiatrickej klinike v Nitre mali všetci na oddelení ťažké žalúdočné problémy a hnačky keď som tam bol, jeden ošetrovateľ tam mal vo zvyku ziapať tak že človeku rezonovalo v ušných bubienkoch a pri podávaní liekov alebo pri doprevádzaní na dennú vychádzku ktorá mala cca 25 minút a bola hlavne o tom aby miestny bufet zinkasoval pacientov čiže celá vychádzka bola prakticky len cesta do bufetu, sedenie v bufete – a ak ste si tam nič nekúpil tak ste sa len pozeral na to ako iní jedia predražené horalky, cestou na späť aj cestou tam fajčili, to že ste ako nefajčiar bol v dyme cestou tam aj naspäť a zároveň ste sa nemohli vyhnúť dymu lebo by to považovali za vzdialenie čiže pokus o útek, to že ľudí len pri vyjadrení toho že chceli ísť domov dávali v Nitre automaticky do remeňov a držali ich tam až do druhého dňa, to sú všetko veci ktoré ak ste povedali svojej rodine kedže sa ma pýtali ako sa mám, tak ošetrovatelia to brali extrémne osobne a až paranoidne, a potom sa následne mstili človeku ktorý len popísal realitu a odpovedal rodine jednoducho že „je mi tu zle“Na čo má každý jeden človek právo.

Ošetrovatelia sa za to že som svojim rodičom do telefónu povedal že je mi tam zle, mstili tým že si vymysleli akési zlé správanie ktoré potom samozrejme bez akýchkoľvek konkrétností zdelili psychiatrom.

Psychiatri však berú uplatňovanie aj úplne prirodzených práv a nebodaj ešte poukázanie na to aké má človek práva za prejav psychickej poruchy.

To je opäť jasný dôkaz o tom že psychiatria je pseudoveda ktorá označuje aj prirozdené správanie človeka ktoré sa psychiatrovi nehodí za „poruchu“ alebo ako aj sami psychiatri nesprávne hovoria za „diagnózu“.

Na každého jedného človeka na svete sa dá nájsť minimálne 5 psychiatrických porúch ktoré sedia podľa popisu prakticky na každého jedného jedinca na svete. Psychiatrické príručky DSM sa každých pár rokov rozširujú o stovky !! nových pseudoporúch a psychiatria s vyše 9300 poruchami sa suverénne drží na prvom mieste v počte porúch zo všetkých medicínskych odborov.

Diagnózy sú podľa DSM aj to že človek smúti za zosnulým príbuzným aj to že na jeseň a zime človek má o niečo slabšiu náladu ako v lete. Toto všetko sú klasifikované psychiatrické poruchy.

O tom ako psychiatrickí „znalci“ klamú, manipulujú a vymýšľajú si a poškodzujú ľuďom, napíšem nabudúce.

Psychiatria je pseudoveda ktorá svoj rozmach spolu s ďalšou pseudovedou -eugenikou práve v nechválne známom období nacistickej tretej ríše. Koľkých ľudí zmrzačili psychiatri a nepravdivo „diagnostikovali“ sa dá predpokladať a rátať na milióny. Na poslednom stretnutí psychiatrov vo Viedni sa preberalo aj aplikovanie elektrokonvulzívnej terapie – čiže elektrošokov do hlavy, deťom pod 3 rokov veku čo je nová téma v psychiatrii.

adba 26.11.2023

Perzekúcia pacientov psychiatrie v Slovenskej republike

26.04.2024

Porušovateľov základných ľudských práv je medzi sudcami v Slovenskej republike viac než veľa, ale tento klamár a praktikant nacizmu viniká svojimi bizarnými tvrdeniami a priam schyzofrenickým prístupom k trestnému právu. Peter Šamko je za to aby znásilnené ženy nemohli ohlásiť znásilnenie v lehote ktorá bola doteraz platná ale aby na to mali o polovicu menej času, je za [...]

Patologický klamár hovorcom Nitry

22.01.2024

Keby len bežný krčmový sedliacky klamár a smrad žil svoj život a neubližoval totálnymi klamstvami nikomu, nikto by si ho ani nevšimol. Avšak poplatný klamár ktorý čo vetu to špinavé klamstvo robil najprv skorumpovaného poplatného pseudonovinára pre totálny odpad slovenských médií, takzvaný DENNÍK SME alias SMETI, menom Tomáš Holúbek svojimi totálnymi klamstvami [...]

Sudca JUDr. Juraj Kapinaj na základe vlastných klamstiev a výmyslov posiela ľudí do ústavov

11.02.2023

Nieje to ani zďaleka prvý krát čo si tento „sudca“ vymýšľa vlastnú realitu nikdy ničím a nikým nepodloženú a na základe takto vygenerovaného klamstva vydáva rozhodnutia ktoré má vopred pripravené. Mňa nezákonne a nedôvodne poslal do „ochrannej liečby“ bez akéhokoľvek zákonného dôvodu, nikdy mi nebola preukázaná žiadna nebezpečnosť, nikdy mi [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

adba

Právo napísať svoj názor nemajú len poplatní novinári ale aj občan z prvej ruky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 17672x
Priemerná čítanosť článkov: 3534x

Autor blogu

Kategórie