Založ si blog

Sudca JUDr. Juraj Kapinaj na základe vlastných klamstiev a výmyslov posiela ľudí do ústavov

Nieje to ani zďaleka prvý krát čo si tento „sudca“ vymýšľa vlastnú realitu nikdy ničím a nikým nepodloženú a na základe takto vygenerovaného klamstva vydáva rozhodnutia ktoré má vopred pripravené.

Mňa nezákonne a nedôvodne poslal do „ochrannej liečby“ bez akéhokoľvek zákonného dôvodu, nikdy mi nebola preukázaná žiadna nebezpečnosť, nikdy mi nebolo preukázané spáchanie žiadneho trestného činu alebo priestupku a mám čistý register trestov GP SR.

To že som bol cca pred 4 rokmi obvinen´ý že som chodil z rovnakej zastávky do zamestnania kde som pracoval na trvalý pracovný pomer ako jedna „partnerka“ mafiána Imricha Simiga ktorá z osobitého motívu – pomsty a zastrašovania podala svoju v´ýpoveď na trestné oznámenie ktoré som podal práve proti násilníckemu zločincovi Imrichovi Simigovi za opakované ublíženia na zdraví ktoré som mal aj zdokumentované vrátane trvalého poškodenia môjho zdravia za čo on nebol trestne stíhaný aj keď lekári konštatovali trvalé poškodenie môjho zdravia jeho fyzickými útokmi.

Na oplátku ona neskôr využila známeho – riaditeľa Obvodného oddelenia Bratislava 3 na to aby mi vzniesli obvinenie vo veci akéhosi nebezpečn´ého prenasledovania ktor´é malo spočívať v tom že som chodieval z rovnakej električkovej zastávky ako Beáta Strigáčová do roboty.

Tento právny paškvil a nezmysel neskôr 2 krát zrušil vážený Generálny prokurátor Slovenskej republiky.

Konštatoval totálne nezákonnosti proti mojej osobe a na niekoľko strán len vypísal tony nezákonností a porušení zákonov v môj neprospech a jasne konštatoval že aj v prípade ak by boli tie body preukázané – chodenie z rovnakej zastávky MHD, chodenie po rovnakej ulici a podobne niesú ani len priestupkami.

Porušovateľ zákonov JUDr. Marek Mezei ktorý extrémne často a brutálne porušuje zákony a práva aj v mnohých iných prípadoch bol zadupaný do zeme aj so svojimi klamstvami. Kedže vedel že by pašvil neprešiel tak trestné stíhanie – rovnako ako v prípade novinára Martina Daňa zastavil. V mojom prípade však kvôly psychiatrickému posudku v ktorom sa ani nič v zmysle že by som nemohol za to že som chodil z rovnakej zastvávky nemohol. Vedel že na súde by s takou obžalobou neuspel a preto ho zastavil.

3,5 roka trvajúce konanie o uložení ochrannej liečby ústavnou formou so záverom ktorý si sudca Juraj Kapinaj sám vymyslel:

Po cca 3,5 roku a 8 pojednávaniach na základe totálnych klamstiev a výmyslov osoby MUDr. Vít Provazník – jeho klamstvá a výmysly sú téma sama o sebe, rozhodol na základe vymyslenej nebezpečnosti o zmene ochrannej liečby na ústavnú.

Nikdy som nikoho nezavraždil, nikdy som nikoho fyzicky nenapadol, nikdy som nikomu nespôsobil žiadne zranenia ani iné poškodenia a nijako, nikdy a ničím nebola preukázaná žiadna nebezpečnosť mňa ako osoby pre spoločnosť alebo pre seba.

Európsky súd pre ľudské práva jasne uviedol že je nevyhnutné preukázanie SPÁCHANIA TRESTNÉHO ČINU TAK NEBEZPEČNÉHO PRE SPOLOČNOSŤ ŽE JE NEVYHNUTNÉ ULOŽIŤ OCHRANNÚ LIEČBU A HLAVNE KEĎ IDE O TAKÝ ZÁVAŽNÝ ZÁSAH DO ZÁKLADNÝCH ĽUDSKÝCH PRÁV AKO JE ÚSTAVNÁ OCHRANNÁ PSYCHIATRICKÁ LIEČBA.

Po 1. – ŽIADNA NEBEZPEČNOSŤ MI NIKDY NEBOLA PREUKÁZANÁ.

Po 2. – NIKDY MI NEBOLO PREUKÁZANÉ SPÁCHANIE ŽIADNEHO TRESTNÉHO ČINU NA ZÁKLADE TOHO OBVINENIA KTORÉ SLÚŽILO AKO PODNET NA ZAČATIE TOHTO KONANIA,

Po 3. MOJ OŠETRUJÚCI LEKÁR – PSYCHIATER JE PROTI AKÉMUKOĽVEK ULOŽENIU OCHRANNEJ LIEČBY ÚSTAVNOU FORMOU.

Klamstvo Kapinaja

Napriek tomu že v žiadnom psychiatrickom posudku kedy urobenom na moju osobu nieje konštatovaná žiadna nebezpečnosť – práve naopak a hlavne nijako nikdy nebola nijaká nebezpečnosť mojej osoby preukázaná a nebolo preukázané žiadne spáchanie akéhokoľvek trestného činu alebo priestupku nebolo možné ochrannú liečbu ústavnou formou uložiť.

Tak si sudca Juraj KAPINAJ vymyslel a doslovne na konci uviedol že

  1. Sudca JUDr. Juraj Kapinaj si doslovne VYMYSLEL ZÁVER O NEBEZPEČNOSTI KDE DOSLOVNE UVIEDOL:

Aspergerov syndróm sa premenil na schyzotypovú poruchu kde už je obvinený pre seba aj spoločnosť nebezpečný.”

V ŽIADNOM  PSYCHIATRICKOM  POSUDKU ZA CELÝ MOJ ŽIVOT NEBOLA NIKDY EXPLICITNE KONŠTATOVANÁ NEBEZPEČNOSŤ, PRÁVE NAOPAK, BOLA KONŠTATOVANÉ  ČERŇAN,  ROMSAUEROVÁ, ŽE NIESOM PRE SPOLOČNOSŤ ANI PRE SEBA NEBEZPEČNÝ. 

Zatiaľ ešte  “sudca” JUDR. JURAJ KAPINAJ SI VYMYSLEL ŽE AK SA ZMENÍ ASPERGEROV SYNDRÓM NA SCHYZOTYPOVÚ PORUCHU TAK TAM UŽ HNEĎ JE ZRAZU ČLOVEK UŽ NEBEZPEČNÝ.

“Sudca” Kapinaj protirečí aj samotným príručkám DSM ktoré sú vydávané psychiatrami kde sa nič take nikde neuvádza.

“Existencia akejkoľvek psychiatrickej “poruchy” aj keby niekto mal schyzofréniu to neznamená nebezpečnosť , porucha nikdy sama o sebe neznamená nebezpečnosť”  – citácia MUDr. Vladimíra Žabkaya keď som mu oznámil čo vyprodukoval JUDR. JURAJ KAPINAJ.

Týmto si “sudca” JUDR. Juraj KAPINAJ VYMYSLEL NEBEZPEČNOSŤ KTORÁ NIKDY V MOJOM PRÍPADE NEBOLA NIJAKO NIKDY NIČÍM PREUKÁZANÁ A ANI LEN PODLOŽENÁ, PROTIREČÍ SAMOTNEJ PSYCHIATRII A PRÍRUČKÁM DSM A LOGICKÉMU MYSLENIU AKO TAKÉMU.

JUDr. Juraj Kapinaj si vymyslel nebezpečnosť aby formálne mohol splniť podmienku na uloženie respective zmenu už tak nezákonnej a nedôvodnej ochrannej liečby z ambulantnej na ústavnú.

  • Celý život sa pohybujem na slobode a NIKOHO SOM NIKDY NEZABIL, NENAPADOL, NESPOSOBIL NIJAKÉ ZRANENIA NIKOMU ANI NIJAKÉ POŠKODENIE NA MAJETKU ANI NIČ PODOBNÉ.
  • Kapinaj dal celé konanie do roviny že ak má niekto akúkoľvek “poruchu” napísanú akýmkoľvek psychiatrom pred akýmkoľvek časom je a priori pre spoločnosť a pre seba nebezpečný a tým pádom každý kto už bol niekedy u psychiatra má byť v ústavnej psychiatrickej liečbe.

Je to brutálne zneužívanie psychiatrie a jasný príklad spáchania trestného činu ohýbania práva podľa trestného zákona Slovenskej republiky.

Okrem toho ma Kapinaj nazíval obvineným napriek tomu že už vyše 3 roky niesom absolútne z ničoho obvinen´ý a aj totálne nezákonné vymyslené paškvilné trestné stíhanie z pred 4 rokov bolo 2 krát zrušené Generálnym prokurátorom.

Podobný zločin Kapinaj spáchal aj na príslušníkoch NAKA ktor´ých dal v rozpore s judikatúrou Ústavného súdu Slovenskej republiky do väzby a len skopíroval uznesenie voči jednej osobe a použil ho na rozhodnutí o väzbe ďalších osôb pričom ignoroval dôkazy v ich prípade čo verejne už prezentoval advokát Kubina.

osoba Juraj Kapinaj nesmie byť sudcom a ani žiadny takýto podobný človek ktorý klame a vymýšľa si len aby formálne splnil zásadnú podmienku na rozhodnutie a tým protiprávne poškodil život mojej osobe.

Dňa 11.02.2023 AdBa

Patologický klamár hovorcom Nitry

22.01.2024

Keby len bežný krčmový sedliacky klamár a smrad žil svoj život a neubližoval totálnymi klamstvami nikomu, nikto by si ho ani nevšimol. Avšak poplatný klamár ktorý čo vetu to špinavé klamstvo robil najprv skorumpovaného poplatného pseudonovinára pre totálny odpad slovenských médií, takzvaný DENNÍK SME alias SMETI, menom Tomáš Holúbek svojimi totálnymi klamstvami [...]

Nacistická pseudoveda

29.11.2023

Nacistická pseudoveda zvaná „psychiatria“ sa zneužívala za nacizmu, za komunistického režimu v Československej socialistickej republike a zneužíva sa v Slovenskej republike doteraz. To že sa psychiatria zneužíva v Slovenskej republike na perzekúciu ľudí je jedna vec a to čo je psychiatria ako „veda“ zač je druhá vec. Za celú svoju existenciu tejto pseudovedy, psychiatri [...]

Súdy v Slovenskej republike uväzňujú občanov len na základe psychiatrického posudku, bez preukázania spáchania akéhokoľvek priestupku alebo trestného činu

30.12.2022

Ak si chceme nahovárať že Slovenská republika je právny štát, musí dodržovať základné ľudské práva akými sú napríklad právo na slobodu pohybu, právo na telesnú integritu, právo na vlastníctvo a právo na spravodlivý proces a právo na právnu istotu ktoré sú v tejto republike neustále brutálne porušované. K veci – Ak sa voči Vám začne trestné stíhanie, podľa [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

adba

Právo napísať svoj názor nemajú len poplatní novinári ale aj občan z prvej ruky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 16802x
Priemerná čítanosť článkov: 4201x

Autor blogu

Kategórie